Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

14 προσλήψεις κάνει η Energean Oil & Gas μετά το τέλος της συνεργασίας με την εταιρία “Δήμητρα”

14 προσλήψεις κάνει η Energean Oil & Gas μετά το τέλος της συνεργασίας με την εταιρία “Δήμητρα”
14 προσλήψεις ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η ENERGIAN OIL&GAS στο αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να καλύψει τα κενά των 14 εργαζομένων 
της εργολάβου εταιρίας Δήμητρα που μέχρι
πρότεινος συνεργαζόνταν με την Καβάλα Όιλ.
17 Οκτωβρίου 2013
Στην πρόσληψη 14 εργαζομένων στην Καβάλα 
προχωρεί η Energean Oil &Gas, μετά τον τερματισμό, από 1ης Νοεμβρίου, της συνεργασίας με την εργολαβική εταιρεία “Δήμητρα”, η οποία απασχολούσε επίσης 14 εργαζόμενους.
Η Energean Oil&Gas τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της προς την τοπική κοινωνία για διατήρηση των θέσεων εργασίας στις δραστηριότητές της, σε μία περίοδο κατά την οποία επενδύει 60 εκατομμύρια ευρώ στο νέο γεωτρητικό της πρόγραμμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα του κοιτάσματος και η συνέχεια της παραγωγής στον κόλπο της Καβάλας.
Παράλληλα, η εταιρεία προχωρεί στην οικονομική εξυγίανση της Καβάλα Oil, διασφαλίζοντας την αναπτυξιακή της προοπτική και, συνεπώς, την απασχόληση των εργαζομένων της.
Σταθερές επιλογές και κριτήρια για τις επιχειρηματικές αποφάσεις της Energean Oil&Gas αποτελούν τόσο η συνεχής προσπάθεια αξιοποίησης των κοιτασμάτων της περιοχής, προς όφελος και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, όσο και ο εξορθολογισμός στον τρόπο λειτουργίας της Καβάλα Oil με την αποδέσμευση από εργολάβους που χρέωναν υπέρογκα και αδικαιολόγητα κόστη.
Δέσμευση της εταιρείας παραμένει, επίσης, η διατήρηση των πλέον αυστηρών κανόνων ασφάλειας στην εργασία και ο απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί στην σχεδόν 40χρονη ιστορία που χαρακτηρίζει την παραγωγή πετρελαίου στην περιοχή.
Οι ειδικότητες που απαιτούνται θα περιγραφούν σε επίσημη ανακοίνωση της Energean Oil & Gas στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 14 θέσεων θα αξιολογηθούν με βάση τα προσόντα τους και την τυχόν προϋπάρχουσα εργασιακή εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου